Törölköző show!

 2011.02.14. 14:41

 Nos nem árulok tovább zsákbamacskát a címmel kapcsolatban, tényleg szó szerint a törölközőkről szól ez a post. Minden nap a szállásunkon ezek a látványok fogadtak bennünket, legalább egyszer de volt olyan hogy napjában többször is. A képeken látható kompozíciókat a "szobalányok" csinálták, akik egyébként csak és kizárólag férfiak voltak! Természetesen némi baksisért cserébe készültek e remekművek és érdekes módon mindig akkor jelentek meg a kreátorok az ajtó előtt mikor ki vagy be mentünk a szobából, minden alkalommal megkérdezték tetszik e és naná hogy tartották a markukat (mindig kaptak is)! Azt hozzá kell tennem, hogy Ők a baksisból élnek a fizetésük olyan kevés, hogy abból simán éhen lehet halni (kb. 3000-3500Ft)! 

 

Azért, hogy egy kicsit meglepjük Őket én is csináltam nekik egyet, várva ugyan mit reagálnak rá, de sajnos semmit nem csináltak vagy mondtak. Nekem ennyire futotta a kreativitásom és kézügyességem:

Címkék: kép egyiptom képek egypt utiképek

A bejegyzés trackback címe:

https://utikepek.blog.hu/api/trackback/id/tr292660602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása